Huidverzorging Henny Heuff
Burg. Tenkinkstraat 22
7001 EV Doetinchem (route)
T. 0314 36 04 44
E. info@hennyheuff.nl
Facebook
Heuffactiviteiten 2018 voor Depositaires

dinsdag 11 september LEER ALLES OVER DE SPECIALITEITEN zoals Corneo Lipid, Intensiv Lotion, Deo Tesoro, Cabinet Seizoensproducten , Max + Marie serie met Argancrème en Shisandra; Lacto serie, Blauwe Unisexlijn, Bodyline met Zomer- en Winterserie. Multi Valent Make-Up, Lipcare en Zijdepoeder , Smooth make-up.

woensdag 12 september LESDAG GOEDE ZON - SLECHTE ZON hoe voorzichtig kunnen we zijn zonder bang te worden. Wat is het goede van de zon? Hoe kunnen we ons beschermen? Waarom gebruikt Rosel Heim geen synthetische zonnefilters? Wat is er nieuw onder de zon? Bestaan er veilige zonnefilters? Hoe te beschermen tijdens de wintersport of bij een zonvakantie in de winter? Wat kunnen we met de Smooth make-up?

zaterdag 15 september Wij exposeren op de BEAUTY TRADE FESTIVAL in de Jaarbeurs te Utrecht.

zondag 16 september We staan in hal nr I ons standnummer is nog niet bekend. Je hoort dit nog.

maandag 17 september Je bent van harte welkom!

vrijdag 28 september Lesdag door Idelette Eijgelaar over BASISVOEDING.

Er zijn boeken vol geschreven over voeding en zo te zien komt daar voorlopig ook geen eind aan. Je kunt alle "nieuwe" producten kopen maar kun je ze ook eten? Door de eeuwen heen is er altijd een gezond basisvoedsel geweest. Wat heb je werkelijk nodig om je hormonen, darmen, huid en brein optimaal te laten werken?

www.ideletteeijgelaar.nl Kosten € 110,00 pp ex btw

zaterdag 20 oktober De kunst van het aanraken, wat vertelt mij het gelaat? Verdieping van de massage, oefenen op elkaar. Deze thema's worden behandeld door GERT SIEBES fysiotherapeut. Kosten voor deze dag € 110,00 pp ex btw.

Kijk voor informatie op de www.dedrempel-zingeving.nl

donderdag 4 oktober INTRODUCTIE – INSCHOLING Deel I Geschiedenis, Filosofie, Reinigen. Hoe bijzonder is deze familie, hoe komen ze aan zoveel kennis? Wanneer je veel weet van de achtergrond van Rosel Heim ga je er enthousiast over vertellen, kun je goed adviseren en vervolgens wil de klant deze bijzondere producten graag kopen.

vrijdag 5 oktober INSCHOLING Deel II Regenereren , Zelloxan, Ante en herhalen deel I.

Werk je al langer met Rosel Heim? Wil je ook je kennis up to date houden?

Je bent van harte welkom op deel I en II van de inscholingsdagen.

zaterdag 6 oktober ONDERNEMERSSCHAP door Sylvia Bouwer De kosten voor deze dag zijn € 165,00 ex btw. Minimaal aantal deelnemers voor deze inspirerende dag is 8, maximaal 20.

Kijk op de site van Sylvia https://sylviabouwer.nl/

In de bijlage de uitleg van Sylvia over de inhoud van deze bijzondere dag.

donderdag 11 oktober Wat betekent INTERNATIONAL NOMENCLATURE COSMETIC INGREDIENT

(INCI)? Hoe belangrijk vind je het om de inhoudstoffen van je product te kennen?

Klanten hebben allerhande vragen, ze zoeken antwoorden op internet. Maar wat klopt hiervan en wat klopt niet? Heb jij een onderbouwd antwoord?

vrijdag 12 oktober ISMAKOGIE VOOR GEVORDERDEN, voor degenen die minimaal al eens een hele dag meegedaan hebben. Geschikt voor je eigen houding en de houding van je klanten. Hoe kun je op een eenvoudige, begrijpelijke manier je gezicht jong en rimpelloos houden met een rechte, beweeglijke rug? De bewegingen ga je moeiteloos toepassen, daardoor word je van een hele dag werken niet meer moe.

Kosten € 110,00 ex btw. Dépositaires Rosel Heim krijgen 25% korting.

BEWEGEN MOET MAAR HOE DAN?

donderdag 8 november INSCHOLING Deel IV PRAKTIJKDAG: voel wat Ismakogie kan betekenen, leer meer over masseren, zie hoe je een behandeling met warm thermomasker en koude wattenpakking aanbrengt. Herhalen deel III. Deze dagen deel III en IV zijn ook bedoeld om de kennis van de oudgedienden op peil te houden.

vrijdag 9 november INSCHOLING Deel III Bescherming, Therapie en herhalen deel II

dinsdag 13 november LICHAAMSPAKKING, VOETPAKKING en HANDPAKKING door Ilse en Jolanda. Met squalaan, droogborstel en bodymasker.

Een ideale pakking waarbij geen aparte ruimte en geen douche nodig is.

Je zult de verrukkelijke werking van deze pakking zelf ervaren omdat er op elkaar wordt gewerkt.

zaterdag 17 november SAMENKOMST in DÜSSELDORF, voorbehouden aan collega's die de Duitse taal verstaan en begrijpen. Er wordt namelijk niet vertaald omdat deze dag door Mimi in de eerste plaats voor de Duitse collega's is bedoeld.

 vrijdag 30 november NABESPREKING over hetgeen is behandeld door MIMI EN RIKE HEIM tijdens

de samenkomst op 17 november in Düsseldorf. We noteren zo veel mogelijk en geven dat graag aan je door. Wij blijven van elkaar en van de familie Heim leren. Ook bijblijven en meer weten?

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De lesdagen zijn in de praktijk B. Tenkinkstraat 22 te Doetinchem. Voor de organisatie van de lesdagen over de methode en de producten van Rosel Heim wordt € 30,00 in rekening gebracht. Voor de lunch wordt gezorgd.

Kosten voor het werkboek deel A + B hoofdstuk I t/m IV € 35,00; Wil je dit werkboek steeds meenemen?

Aanvang van de cursus is 10.00 uur, het einde om ongeveer 16.00 uur.

Wij verwachten je om 9.30 uur voor een kopje koffie of thee.

Graag aanmelden per mail of telefoon. Wil je de bestelling een paar dagen vóór de lesdag aan ons doorgeven?

 we willen nog plannen:

HEUFF ON TOUR, waar zullen we nu eens naar toe gaan?


OORREFLEXZONEMASSAGE van Adry Hermans 3-daagse cursus door Ilse Polman

maximaal 6 deelnemers.
« terug